Top 2000

Ik grapte dat ik dan wel vrij zou nemen tussen kerst en oud & nieuw. De laatste week van het jaar zonder de top 2000? Onmogelijk. De top 2000 hoort bij de laatste week van het jaar, want anders is mijn jaar niet af.

Vroeger vond ik de top-2000 maar saai. Ik luisterde het omdat mijn ouders het luisterden. Nu luister ik er naar omdat ik het zelf wil. Ik kijk er zelfs naar uit. Een week lang luister ik naar de mooiste muziek, die naarmate we hoger in de lijst komen, alleen maar mooier wordt. Krijg ik kippenvel als ik luister naar prachtige verhalen van mensen die een speciale herinnering bij een nummer hebben. Krijg ik een glimlach op mijn gezicht als ik al die leuke feitjes over artiesten hoor.

Ieder jaar zend ik mijn lijstje voor de top-2000 weer in. Ook dit jaar. Ik hou de lijst in de gaten om te kijken wanneer mijn nummers gedraaid worden Maar meer nog ga ik luisteren naar nieuwe nummers. Liedjes die ik na al die jaren top 2000 nog steeds niet ken.

Waar je me de komende week kan vinden? Naast de radio.

Comments (2)

  1. Dina

    Ik vond dit vroeger ook maar een grote saaie bedoeling, nu vind ik het ook leuk. Veel plezier met luisteren nog! :D

    1. Lieke Spijker

      Volgens mij luisteren er tegenwoordig ook wel meer jongeren, want je ziet de lijst ook wel veranderen. Jij ook veel plezier met luisteren!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: