Roze bomen en geiten

Het zijn de laatste dagen dat de bomen in het Amsterdamse bos een roze bloemenzee vormen. Dus misschien kwam het wel goed uit dat Danielle en ik beiden niet meer op werk hoefden te verschijnen. Want anders hadden we dit moois niet kunnen zien en niet kunnen fotograferen.

We lieten ons onderdompelen in roze. Ik fotografeerde en Danielle liep wat rond. We keken naar de verschillende fotoshoots die er plaatsvonden en keken veel omhoog. Veel te snel naar ons zin waren we de bloemenzee al weer uit. We liepen verder naar de geitjes, want daar  waren we nog nooit geweest. Onderwijl praatten we en brainstormden we over onze toekomst. Wat we allemaal wel niet kunnen doen met onze vrije tijd en wat onze droombanen zijn.

Roze bomen en geiten, de perfecte ingrediënten om een fijne dag te hebben. Om te vergeten. Jezelf bijeen te rapen. De gedachtenstroom de ruimte te geven en weer even geloof te krijgen in de toekomst.

Comments (6)

 1. Nina

  Mooi hoor! Ik zag de roze bloemenzee al voor mij, toen ik je tekst las. De droombaan komt er, heb vertrouwen!

  1. Lieke Spijker

   Ahh thanks! Ja er komt vast weer iets moois op mijn pad en hopelijk ook op de jouwe tzt :)

 2. Dina

  Waaaauw zo mooi! Hier hebben de bomen nog niet echt bloesems, het begint langzaam een beetje te komen. Wat een geweldige combi trouwens, bloesems en geitjes. :D

  1. Lieke Spijker

   Jaa beter kan niet en zeker voor herhaling vatbaar!

  1. Lieke Spijker

   Ja heel bijzonder om zo’n heel bos met bloesems te zien!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: