Maar elf minuten fietsen

Ik was van plan om naar een meertje te gaan waar een klein strandje aan vastzit. Ja, je leest het goed. Ik was te lui om 20 minuten naar het échte strand te fietsen. Ik prentte de route in mijn hoofd en ging op pad. Ik zag van alles, behalve een meertje met een strandje. Bleek ik toch ergens een afslagje gemist te hebben.

Maar dat was eigenlijk helemaal niet erg. Ik fietste door een mini-dorpje, over schattige bruggetjes. Ik kwam langs weilanden met laag-overvliegende vliegtuigen. Ik fietste langs koeien, paarden en eenden. Onderweg maakte ik de foto’s die ik eigenlijk op het strandje wilde maken, maar door de verkeerde afslagen kwam ik nog mooiere locaties tegen. Toen de foto’s gemaakt waren, keek ik maar eens op mijn Google Maps om te zien waar ik was.

Ik bleek bij Schoteroog te staan en half om de plas Mooie Nel gefietst te zijn. De route naar huis was maar elf minuten fietsen vanaf het punt waar ik toen stond.

Haarlem wordt mooier en mooier.

20150711_140054 IMG_7205 20150711_140040 2 1 IMG_7315

Comment (1)

  1. wilja

    Leuk en zo kom je denk ik nog meer mooie plekken tegen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: