Kerst in huize Liekespiek

Huize Liekespiek is omgetoverd tot een kersthuisje. Nog niet veel, nog niet uitbundig, maar wel genoeg. Voor nu. Want een kerstverzameling moet groeien toch?

Vorig jaar kocht ik een kerstboom, een nepperd. En terwijl iedereen Sinterklaas vierde, toog ik de kerstboom op met kerstmuziek op de achtergrond. Halverwege stopte ik om even van de schrik te bekomen. Want jeetje, wat een grote kerstboom had ik gekocht. Maar hij past precies. Alsof hij hier hoort.

Het houten kerstboompje staat ook te shinen. De kaarsjes zijn er voor de foto even opgezet. Want iets met een kat, vuur en hout. Ik zie het al misgaan.

Dit jaar is de verzameling aangevuld met een kerstsok voor Spiek. En zo zal ieder jaar de kerstverzameling iets uitbreiden met dingen en momenten waar een herinnering aan kleeft. En ooit zal mijn huis helemaal vol staan met kerstspullen. Can’t wait!
IMG_0172-1 IMG_0315-1 IMG_0319-1 IMG_0333-1 IMG_0327-1 IMG_0341-1IMG_0337-1

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: