IT’S SPIEKS BIRTHDAY!

Een legitieme gelegenheid om een blogje aan Spiek te wijden. Drie jaar is ze vandaag. In mensenlevens is ze 28 jaar, in mijn mensenbewustzijn kan ik niet geloven dat we al bijna drie jaar een huis delen.

Ik dacht dat katten rond de leeftijd van drie jaar alleen maar zouden slapen. Gelukkig bewijst Spiek het tegendeel. Ze kan nog heerlijk spelen, mijn voeten aanvallen, met haar kop in mijn hals in slaap vallen, achter een rood laserlampje aanrennen, in bomen klimmen, mijn plantjes uitbroeden, snel aan komen rennen als ik haar roep, buurkat Boeke wegjagen, op schoot komen liggen, naar vogels mekkeren die ze wil vangen, hard wegrennen van buurkitten Loesje, met mij meelopen in de buurt; waar ook naar toe, een muis voor de badkamerdeur neerleggen, buurkat Poes uit ons huis jagen, haar neus ophalen voor natvoer, het zakje lekkers uit mijn vingers kijken, met buurkat Ivy ravotten, zich maar door bepaalde personen laat aaien, naast mij in slaap vallen, met buurkat Alpha neusje-neusje doen, en natuurlijk, zo af en toe, een gat in de dag slapen….

spiek6

Ik kijk er naar uit om nog vele jaren mijn huis te delen met Spiekert, en natuurlijk nog meer foto’s van haar te maken ♥

 

Follow on Bloglovin

Comments (3)

  1. Laura

    Aw, wat schattig! Vooral die foto waar ze uit het bakje staat te eten. Gefeliciteerd!

  2. Laura

    Aahhhh. Lief! Gefeliciteerd met spiek :)

  3. Dina

    Aaah gefeliciteerd nog met Spiek!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: