Ik en mijn Canon

Ik en mijn Canon

Het onderwerp is in mijn vizier en met grote zorg breng ik het zwarte gevaarte naar mijn oog. Ik kijk door de lens en bekijk wat ik in mijn kader wil. Het kader is bepalend voor het uiteindelijke doel. Ik draai wat aan de lens en zorg dat alles scherp is, althans, alles wat ik scherp wil hebben. Langzaam gaat mijn vinger naar het knopje en in minder dan een seconde is de foto gemaakt. Klik klak is het geluid dat mijn Canon maakt. Ik hou van het geluid; beeldschoon. Ik bekijk de foto en besluit of dit het plaatje is dat ik in gedachte had. Zo nee? Dan begint het proces weer overnieuw. Zoja? Dan ga ik opzoek naar een nieuw onderwerp. Want ja, ik heb eindelijk mijn Spiegelreflexcamera en ik hou ervan.

Canon 500D

En mijn mooie cameratas van have a rosa

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: