IJhallen

Het was weer eens de hoogste tijd voor de IJhallen. Om de zoveel tijd begint het te kriebelen om daarheen te gaan. Niet zozeer voor alle mooie, oude en soms stoffige spullen. Liever fotografeer ik daar mensen. Oud, jong, toerist, Amsterdammer, rijk, arm. Een klein feestje om één keer in de zoveel tijd heen te gaan. Ook niet te vaak, want mijn voeten hebben weer even de tijd nodig om bij te komen.

ps: het zijn snapshots, dus niet altijd even scherp.

IMG_2013

IMG_2015

IMG_2019

IMG_2027

IMG_2037

IMG_2039

IMG_2043

IMG_2048

IMG_2051

IMG_2059

Comments (8)

 1. Danielle

  Liefde voor deze foto’s… en de leuke dag natuurlijk! <3

  1. Lieke Spijker

   Jaa, was super leuk!

 2. Eva

  Mooie foto’s!
  Ik was trouwens met bovenstaande Danielle ook een dagje naar IJhallen geweest, mijn voeten trokken het echt heeeel slecht aan het eind van de dag ;)

  1. Lieke Spijker

   Oh man, ik was een houten klaas s’avonds, niet normaal. Ik moest ook supervaak wachten op bovenstaande Danielle ;-) Maar zij is echt pro-ijhallenjaagster.

 3. Anna

  Wat een mooie foto’s :) De IJ-hallen staat nog op mijn lijstje van dingen waar ik nog eens heen wil. Mijn zus komt er altijd razend enthousiast van terug.

  1. Lieke Spijker

   Dankje! En zeker een aanrader om naar de IJhallen te gaan! :)

 4. Anne

  Wat een leuke blog heb je! :) En ik zag al vaker iets voorbij komen over de IJ-hallen, maar nu ik deze foto’s zie realiseer ik me dat ik er toch echt een keer aan moet geloven. Zoooveel spulletjes om door heen te snuffelen. Geweldig!

  1. Lieke Spijker

   Hahaa leuk om te horen dat in ieder geval iemand het leuk vindt :P Ik lees jouw blog ook altijd met veel plezier. En de IJhallen is zeker een aanrader! Neem wel een paar nieuwe voeten mee.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: