We gingen hertjes kijken

Het was er zo stil dat we gingen fluisteren. “Kijk daar loopt er één”, fluisterde ik enthousiast toen we nog geen 10 stappen in het park hadden gezet. We waren in de Amsterdamse Waterleidingenduinen waar je door het natuurpark mag dwalen. En het allerleukste is dat veel herten ook door het gebied dwalen.

We liepen geen specifieke route. Het enige doel was om hertjes te zien. We keken, we tuurden en om de zoveel tijd zagen we er weer een hertje. Soms alleen. Soms moeder en kind. En iedere keer als we weer herten zagen gingen we langzamer lopen en zachter praten, zodat de beesten niet van ons weg liepen. Ondertussen ging de camera ging van hand naar hand om de mooie dieren vast te leggen.

We hebben ongeveer anderhalf uur gelopen en ik denk dat wel nog maar 5% van het park gezien hebben. Reden genoeg om nog een keer terug te gaan. Maar dan voor een vossenjacht.

Comments (13)

 1. wilja

  Leuk , wist niet dat dat er is.

  1. Lieke Spijker

   Kwam erachter toen ik zocht naar mooie fotografieplekken in de omgeving. Je mag er alleen niet met de hond naar binnen.

 2. Sas

  wat een prachtige foto’s!

  1. Lieke Spijker

   Dankje! Hertjes zijn prachtig :)

 3. Dina

  Oooh zo leuk en bijzonder! Jullie hebben ze heel mooi op de foto gekregen. En je snapjes op snapchat waren ook zo schattig! <3

  1. Lieke Spijker

   Jaaa het was ook écht heel erg leuk!

 4. Danielle

  Wat zijn hertjes toch leuk, zo zoet! Ik wil hier ook eens naar toe, volgens mij zijn die vosjes ook net zo schattig… en zo dicht bij jou in de buurt, hoe chill!

  1. Lieke Spijker

   Jaaa ik ga wel met je mee! Want zo mooi en rustig ?

 5. Linda

  Aah wat lief die hertjes! Mooie foto’s ook!

 6. Iris

  Aw wat een mooie foto’s zeg! :)

 7. museumjunkiecom

  Wat leuk! Daar zou ik ook graag heen gaan, als het weer weer wat beter is dan :)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: