Haarlem van boven

Als je op een doordeweekse dag niet hoeft te werken, de zon schijnt en er is kermis in de stad, dan stap je in het reuzenrad om Haarlem van boven te ontdekken.

Twee nieuwe inwoners die hun lievelingsstad nog nooit van bovenaf hadden gezien. Het reuzenrad draaide hoger en hoger en ik pakte mijn camera nog maar iets steviger vast. We zagen de kleine Haarlemse straten waar we altijd met veel plezier doorheen lopen. We wezen naar de duinen die vanaf boven zo dichtbij waren dat het leek alsof je het kan lopen. Ik zag mijn huis, of in ieder geval de plek waar hij ongeveer hoort te staan. En bewonderend keken we op de oranje daken van de ó zo leuke huisjes.

Iedere keer als we beneden waren, draaiden we ons reuzenradbakje door, zodat we zoveel mogelijk Haarlem van boven op de foto vast konden leggen. Veel te snel naar ons zin waren de rondjes alweer op en stonden we met beide benen op de grond. Maar! Gelukkig hebben we de foto’s nog.

IMG_2431

IMG_2377 IMG_2388 IMG_2394 IMG_2395 IMG_2398 IMG_2402 IMG_2412 IMG_2417

Share

Comments (2)

  1. Danielle

    Toch jammer dat de Grote Kerk niet even een stapje opzij wilde doen ;-) Binnenkort maar niet naar de duinen lopen, maar fietsen kan natuurlijk wel! :-D

    1. Lieke Spijker

      Superstom! Kunnen we niet een keer de kerk beklimmen?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: