Eén vraag aan Spiek

Spiek & Liek. Liek & Spiek. Onafscheidelijk. Het liefste diertje wat ik me maar kan wensen. Al vier en een half jaar samen. Dag in, dag uit. En ik denk Spiek te kennen. Ik ken iedere mauw. Weet wanneer ze geaaid wilt worden. En het leukst zijn de zondagochtenden lui in bed. Maar er is één vraag waar ik het antwoord niet op weet.

Zou ze er een vriendje of vriendinnetje bij willen hebben?

En zo ja: een oudje of een jonkie? Het zijn alweer twee vragen geworden. Ik kocht Spiek van Marktplaats terwijl ik in mijn studentencontainer woonde. Dertig vierkante meter plus heel veel gras en bomen buiten. Ruimte genoeg voor 1 kat. Maar ik denk binnen nu en een half jaar te verhuizen. Naar een groter huis met een tuintje. Maar wil Spiek alleen met mij blijven? Of wil ze er een vriendje of vriendinnetje bij.

Wat zou ik graag antwoord op deze vraag willen krijgen van Spiek.

IMG_7216 IMG_9253

Comments (4)

 1. Dina

  Dan is het zooooo jammer dat poesies niet echt kunnen praten hè. Wij hebben het talloze keren aan Mango gevraagd, of ze er een lief vriendje of vriendinnetje in huis er bij wil. Maar we wachten nog steeds op antwoord.

  1. Lieke Spijker

   Ahh, weten jullie het ook niet? Mijn moeder zegt dat Spiek alleen wil blijven met mij omdat ze nu alle aandacht gewend is. Lastig lastig!

 2. Nienke

  Het blijft idd lastig, volgens mij heb je echte alleen-katten namelijk. Mijn drie katten zijn super blij met elkaars gezelschap (veel knuffels en samen slapen enzo) maarja dit zijn ze van jongs af aan gewend. Als je een eventuele kat van een betere fokker vandaan zou halen kan hij/zij vaak weer terug als het niet klikt. Volgens mij doen asiels dit ook wel. Maargoed ik probeer natuurlijk iedereen meerdere katten aan te praten ;)

  1. Lieke Spijker

   Jaa ik denk dat Spiek wel een echte alleen-kat is geworden. Ze is heel gefocust op mij en houdt me altijd in de gaten. Misschien moet ik dit ook maar zo laten. Een en al aandacht voor Spiek :)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: