Amsterdam Light Festival

Amsterdam, kunst en lichtjes. Mijn fotografenhart ging als sneller kloppen toen ik las over het Amsterdam Light Festival dat tot 14 januari in de stad staat.

Gewapend met mijn canon en al mijn lenzen ging ik de wandeling van het Amsterdam Light festival lopen, langs de verschillende kunstobjecten. Twee lenzen heb ik het meest gebruikt, Canon EF 50mm f/1.8 II (omdat deze zo lichtsterk is) en de Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II (omdat het vrij grote objecten zijn waar je dicht bij staat). Onderweg was het goed zoeken naar paaltjes en andere stilstaande objecten, om geen bewegingsonscherpte te krijgen. Achteraf had ik beter een statief mee kunnen nemen. Toch heb ik lekker kunnen experimenteren met sluitertijden, iso-waarden en diafragma’s.

Hieronder de resultaten van de foto’s. Als je er op klikt kun je de specifieke specs per foto bekijken.

 

Amsterdam Light Festival (07 december 2012 t/m 20 januari 2013)

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: