We gingen naar het strand

Lieke Spijker

“Ik wil wel weer eens een nieuwe foto van mezelf voor mij mijn blog”, zei ik tegen Danielle. “Ik heb nog een zomeroutfit waar ik wat foto’s van wil voor mijn blog”, zei Danielle tegen mij. Wanneer kan je? Dit weekend? Oké, zie je dan!

Zo snel kan het gaan.

We reden naar het strand in mijn Fox. De wind waaide de warme auto lekker koel. De auto reed ons over onbekende weggetjes. We kwamen langs dorpjes die ik nog niet kende. We reden naar een stukje strand dat nog onbekend was voor mij. Al die onbekende dingen, het voelde een beetje als vakantie.

We lunchten aan het strand met het zonnetje op ons bolletje. De windschermen hield de wind tegen, waardoor het heerlijk toefen was. We maakten wat foto’s. We liepen wat door de branding en door het warme zand. We maakten nog meer foto’s. Tot we geen zin meer hadden en klaar waren met de wind die heel de tijd om ons hoofd raasde.

Op naar huis. Een ritje dat misschien een kwartier duurt en zelfs te fietsen is. Het idee dat het zand en de zee zo dichtbij is, is nog niet gestrand in mijn hoofd. Maar lekker is het wel. Lieke spijkerLieke SpijkerLieke SpijkerLieke SpijkerLieke Spijker

Comments (10)

 1. wilja

  leuke foto Lieke!!!!

  1. Lieke Spijker

   Bij Over Lieke staat nog een leuke nieuwe foto :)

 2. Dina

  Heerlijk dat jullie samen een dagje op het strand hebben doorgebracht!

  1. Lieke Spijker

   Jaaa, was heerlijk! Maar zag dat jij ook lekker aan het strand was :)

 3. Danielle

  Het was echt heerlijk toeven! Nu al zin in de volgende keer!! Xxx

 4. Karlijn

  Prachtige foto Lieke! Echt heel mooi :) En wat heerlijk om even naar het strand te gaan. Je brengt me op een idee. X

  1. Lieke Spijker

   Ahh dankje! En jaa, ga naar het strand!

 5. Rianne

  Oh wat héérlijk! Ik zou willen dat ik zo dicht bij het strand woonde, maar helaas is dat met Maastricht niet zo goed te doen haha.

  1. Lieke Spijker

   I Feel you! Ik kom oorspronkelijk uit een dorpje bij de Duitse grens. Naar zee gaan was een hele belevenis en zeer bijzonder. Maar kan het ten zeerste aanraden om er dicht in de buurt te wonen hoor :)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: