Puzzelend op pad

Als je ouders hebt die van puzzelen en reizen houden dan kan een puzzeltocht met de camper niet uitblijven. Dus dat was wat we ze gaven voor hun 35-jarige huwelijk. Twee dozen vól met raadsels en coördinaten. En de antwoorden op de raadsels brengt ze om de dag naar een andere plek.

Ik zocht naar leuke plekjes om te bezoeken en stippelde er een route omheen. Ik bedacht vragen over vroeger, zocht feitjes over mijn broer, zusje en broertje en maakte daar vragen over. Ik liet mijn broertje in fotoboeken snuffelen om een heuse fotoronde te maken met oude foto’s. En het belangrijkste: zorgen dat alles met elkaar klopt. Maar dat weet je pas achteraf..

En nu zijn ze bezig met dag 3, met nog 4 dagen vol puzzels en reizen in het vooruitzicht.

 

Comments (2)

  1. wilja

    Ja het is superleuk. We genieten

  2. Oscar Schade

    Super tof idee! Mooi om je ouders zo’n avontuur cadeau te doen, daar genieten ze vast heel erg van.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: