Cinetree

Ik kijk te weinig films. Ik kijk vooral te weinig Art House films. En daar is een vrij simpele reden voor. Ik weet niet altijd de goede Art House films te vinden. En dus werd ik lid van Cinetree.

Al een paar keer had ik verlekkerd gekeken op de website van Cinetree. Wel doen. Niet doen.Wel doen. Niet doen. Het ‘niet doen’ won het lange tijd. Maar één dag voordat ze live gingen won het woordje DOEN.

Het waren de toffe filmpjes, de leuke curators, de muziek onder het hoofdfilmpje. Allemaal dingen die ik mooi vond. En ik ben dol op mooie dingen. Ik had er op een of andere manier vertrouwen in dat deze mensen ook de mooiste films voor mij kunnen selecteren. En dus nam ik een lidmaatschap van een jaar.

Inmiddels is het platform live. Ik heb al één art house film gekeken. Fishtank. Een film die ik zonder Cinetree nooit gezien zou hebben (denk ik). Cinetree selecteert iedere week 2 films. Ik wil ook proberen om iedere week die 2 films te gaan kijken. Want zeg nou zelf. Dat is toch een stuk beter om te kijken, dan het normale televisie aanbod.

Klik vooral even op het filmpje hieronder en als ze je overgehaald hebben, kun je doorklikken naar hun website.

Meet the curators from Cinetree on Vimeo.

quote

Comments (2)

  1. Karlijn

    O bedankt voor de tip. Ik ga zeker even kijken. Ik ben gek op filmhuis films maar kijk ze eigenlijk te weinig. Sowieso kijk ik weinig films terwijl ik het wel heerlijk vindt om ze te kijken. X

  2. Danielle

    Ik weet niet of ‘ie erbij staat in Cinetree, maar ik heb nog een filmtip voor je in de categorie arthouse: The Silence of Words. :)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: