Angus and Julia Stone

Ik zit in mijn Angus and Julia Stone periode. Ik draai hun muziek grijs. Ik ken ieder woord, iedere noot en weet wanneer dat leuke melodietje komt.

Afgelopen juli waren Angus and Julia Stone in het Amsterdamse bostheater. Tussen de bomen, onder de overvliegende vliegtuigen en op een klein podium maakten ze muziek. Muziek waar ik dol op ben.

Het Amsterdamse Bostheater is klein en daardoor heel intiem. Het gevoel alsof je vlak voor ze zat, alsof ze de muziek speciaal voor jou zongen. Al die andere mensen die er ook zaten, deden er even niet meer toe. Naarmate de avond vorderde kwamen de dekentjes tevoorschijn die aan het begin van de avond uitgedeeld werden. Toen was het helemaal perfect. Een live optreden, in de buitenlucht, met een dekentje <3

Post a comment

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: